Woning verkopen

Woning verkopen in Etten-Leur en omgeving

Je bent toe aan een nieuwe stap en het is tijd om je huidige woning te verkopen. Waar begin je dan? En wat is je woning waard? Hoe lang duurt het voor het is verkocht en wat moet je allemaal regelen? Kortom: er komt heel wat op je af. Dan is het fijn als je een makelaar hebt die de tijd voor je neemt en altijd snel antwoord geeft op je vragen. Daar mag je bij mij op rekenen. En er is meer:

Persoonlijke aanpak
Dat begint al in ons eerste gesprek. Die kennismaking is natuurlijk helemaal vrijblijvend. Ik luister naar je wensen en behoeften en leg uit wat ik voor je kan doen. Inclusief tarieven en eventuele extra’s. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Ook je potentiële kopers krijgen van mij een warm welkom en ik licht open en eerlijk alle aspecten van jullie woning toe. 

Professionaliteit
Tijdens het hele proces mag je vertrouwen op mijn professionaliteit en deskundigheid. Ik weet door mijn kennis en ervaring je woning precies op waarde te schatten en realiseer de meest optimale verkoopprijs en verkooptijd. Hoe? Door een uitstekende promotionele inzet met prachtige, maar wel realistische foto’s, eventueel een video, de inzet van social media en natuurlijk het constant bijhouden van de activiteiten op Funda. Tot slot zijn mijn bouwtechnische en juridische kennis vanzelfsprekend helemaal op orde.  

Groot netwerk
Etten-Leur, Sprundel, Rucphen, Zundert, Rijsbergen, Zegge….ik ken Etten-Leur en omgeving op mijn broekzak. Ik weet welke woningen er staan, wat er verkocht is en gaat worden, welke mensen er op zoek zijn en waar ik de experts kan vinden die nog wat aandachtspuntjes in je woning verbeteren. En daar profiteer je van!

Meer weten? Ik vertel het graag in een persoonlijk gesprek. Gewoon vrijblijvend, zodat je weet wie je voor je hebt. Ik kom graag even bij je langs!

Maak nu direct een afspraak.

Bel voor een afspraak: 06-41868107

René Lazeroms is betrokken bij de uitdagingen en gevoelens van de mensen waarvoor hij werkt! Hij heeft een enorme inzet is. Door zijn samenwerking met goede partijen kan hij een breed dienstenpakket aanbieden die staan voor kwaliteit en succes. Deze bedrijven waar hij gebruik van maakt in zijn netwerk zijn uit het zelfde hout gesneden! Absolute aanrader!
Desiree Pijnenburg

René is een makelaar met het hart op de juiste plaats! Hij is betrokken bij de uitdagingen en gevoelens van de mensen waarvoor hij werkt! Zijn inzet is opmerkelijk. Door zijn samenwerking met goede partijen kan hij een breed dienstenpakket aanbieden die staan voor kwaliteit en succes. Deze bedrijven waar hij gebruik van maakt in zijn netwerk zijn uit het zelfde hout gesneden! Absolute aanrader!
Philip Erisman