Taxaties

Heb jij een taxatierapport nodig? Bijvoorbeeld voor het oversluiten van een hypotheek of het regelen van een erfenis? Vertrouw op de persoonlijke en deskundige aanpak van Lazeroms Makelaardij & Taxaties. Met verstand van zaken leveren we een helder en erkend taxatierapport op van jouw woning.

Waarom heb ik een taxatierapport nodig?

Heb je een hypotheek nodig? Dan heb je ook een taxatierapport nodig. De bank wil weten wat de woning die je koopt waard is en of de hypotheek daarbij past. Alleen dan mogen ze een hypotheek verstrekken. Maar er zijn ook andere situaties waarin je een taxatierapport nodig hebt. Bijvoorbeeld bij het bepalen van de waarde van de woning in geval van een scheiding. Of als je een financiering nodig hebt voor een verbouwing. Meer weten over het hoe en waarom van een taxatierapport? Stel ons gerust je vragen!

Wie mag mijn woning taxeren?

Voor een erkend taxatierapport heb je ook een erkende en gecertificeerde taxateur nodig. Die vind je bij Lazeroms Makelaardij & Taxaties. Wij zorgen voor een betrouwbare woningtaxatie met objectieve informatie. Vanzelfsprekend geheel volgens de richtlijnen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Dus zoek jij een taxateur in Breda, Etten-Leur, Sprundel, Rucphen, Rijsbergen, Zundert, Zegge, St Willebrord of omgeving? Laat het ons weten!

Ik wil meer weten