€ 210,000.00

Vuchtschootseweg 23B, 4838 GJ Breda, Nederland
 • Aantal slaapkamers: 1
 • Aantal verdiepingen: 2
 • Inhoud in m³: 1.300 m³
 • Perceelopp. in m²: 10.135 m²
 • Bouwjaar: 1997
 • Status:
 • Soort:
 • Aantal kamers: 3
 • Woonoppervlakte in m²: 1 m²

Omschrijving

Welkom bij deze schuur met inpandige verblijfsruimte, paardenboxen in de schuur en een aangebouwde damwand loods. De schuur is gelegen in het prachtige buitengebied van Breda in gebied De Rith, vlakbij natuurgebieden zoals De Vloeiweide, de Bijloop en het Liesbosch. De schuur staat op een perceel van iets meer dan 10.000m² grond.
Altijd al op zoek geweest naar een mooi gelegen plekje in het buitengebied met een eigen schuur voorzien van paardenboxen en een inpandige verblijfsruimte? Dan is dit misschien wel iets voor u!! In het mooie buitengebied De Rith van Breda mogen wij namens verkopers een uit steen opgetrokken schuur aanbieden met daaraan vast een loods van damwandplaten. In de stenen schuur is een verblijfsruimte aanwezig welke bestaat uit een keukengedeelte, een (woon)kamergedeelte, een voormalige doucheruimte waar nog wel een toilet aanwezig is, een hal en op de eerste verdieping een voormalige slaapkamer. Vanuit de hal heeft u toegang tot de schuur met daarin 4 paardenboxen. Aan de schuur is een damwand loods gebouwd die momenteel in geruik is als drink en schuilplaats voor de paarden. Beide loodsen zijn voorzien van asbestvrije golfplaten. Hoewel de verblijfsruimte ingericht is, of ingericht kan worden, als woonruimte benadrukken wij dat het volgens het bestemmingsplan NIET toegestaan is om hier te wonen.

De verblijfsruimte:
Via de voordeur komt u in de hal welke weer toegang geeft tot de keuken, voormalige doucheruimte met toilet en de schuur. In de hal is een wasbak aanwezig en tevens vind u hier de opstelplaats van de CV-ketel (2018). De voormalige doucheruimte (ca 6m²) is volledig betegeld maar niet meer in gebruik als douche. Er is nog wel een toilet aanwezig in deze ruimte en een radiator. Vanuit de hal heeft u ook toegang tot de keuken (ca. 13m²). De keuken heeft een aanrechtblok in een rechte opstelling met een gelamineerd werkblad. Het aanrechtblok is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, oven, spoelbak, vaatwasser en diverse opbergkastjes. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer maar kan d.m.v. een schuifwand ook afgesloten worden. De keuken en de woonkamer zijn beide voorzien van dezelfde tegelvloer en beide een zelfde kunststof schroten plafond. De keuken heeft tot halverwege betegelde wanden en daarboven stucwerk. De woonkamer heeft een wand afgewerkt met houten schroten, een wand met steenstrips en een gestucte wand. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de dichte, vaste, trapopgang naar de eerste verdieping die nu ingericht is als slaapkamer maar natuurlijk ook goed als bergruimte is te gebruiken.

Stenen loods:
De stenen loods is in spouw opgetrokken en voorzien van asbestvrije golfplaten. Het schuurgedeelte is ongeveer 13 x 12 meter. De vloer is grotendeels voorzien van straatwerk en een klein gedeelte is voorzien van een betonvloer. Momenteel zijn er 4 paardenboxen aanwezig en een zadelkast. Verder treft u in deze schuur de meterkast met 6 groepen voor 220V en 2 groepen voor 380V en 1 aardelekschakelaar. De schuur is voorzien van een garage(kantel)deur en een grote handbediende overheaddeur. Tevens staat in deze schuur ook de watermeter en de pomp voor de regeninstallatie. Via een tussendeur heeft u vanuit de stenen schuur toegang tot de damwandloods.

Damwandloods
De damwandlood is ongeveer 13 x 8 meter. Hij heeft een tussendeur naar de stenen schuur en aan de kopse kant van de loods is een loopdeur maar ook dubbele openslaande deuren. De loods is voorzien van stalen spanten met aan de voorkant, 1 zijkant en de achterkant damwandplaten.De andere zijkant is de stenen muur van de schuur waar de damwand loods tegen aan staat. De vloer van de damwandloods bestaat uit zand. De paarden hebben momenteel vrij toegang tot de damwandloods om te drinken of te schuilen.

Weide
De bijbehorende weide is achter en naast de loods gelegen. Momenteel is hij in gebruik als paardenweide en tevens is er een rijbak met verlichting aanwezig. De ondergrond van de rijbak bestaat gewoon uit zand en is niet gedraineerd. De weide zelf is ook niet gedraineerd. Op een aantal plaatsen op de weide is er een aansluiting voor de regeninstallatie.

Bestemming:
Volgens mededeling van de gemeente Breda heeft het object een agrarische bestemming met daarop een bouwblok. Het bouwblok behoort bij de naast het aangeboden object gelegen objecten. Aangezien er op het totale bouwblok al 2 woningen aanwezig zijn mag er in het aangeboden object niet gewoond worden. Het is ook niet mogelijk om het object op deze locatie in deze situatie om te zetten naar een woonbestemming en voor eventuele vragen hierover kunt u bij de gemeente terecht. Verkoper gaat hier geen garanties of opties voor verstrekken en de verdere invulling van het perceel is geheel voor rekening en risico van de koper.

Bekijk op de kaart

Kenmerken

Kenmerken:
 • In buiten gebied
 • rustig
This style property is located in Breda is currently and has been listed on Lazeroms Makelaardij & Meer. This property is listed at € 210,000.00. It has 1 bedrooms, bathrooms, and is 1.300 m³. The property was built in 1997 year.