€ 299,000.00
kk

Sint Janstraat 133a
 • Object ID: 1412
 • Bericht bijgewerkt: 2021-08-04 20:08:54
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 1
 • Verdiepingen: 1
 • Bebouwd: 578 m³
 • Perceeloppervlakte: 498 m²
 • Bouwjaar: 1975
 • Status:
 • Soort:
 • Aantal kamers: 4
 • Woonoppervlakte in m²: 155 m²

Omschrijving

Welkom bij deze verrassend ruime vrijstaande bungalow aan de Sint Janstraat 133a in Sprundel. De woning heeft het gehele woonprogramma op de begane grond en heeft 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletruimtes, een woonkamer, een keuken, een bijkeuken/berging en een serre (ca. 44m²) die uitstekend als woonkamer gebruikt kan worden. De woning is uitermate geschikt voor mensen die gelijkvloers willen gaan wonen maar ook voor bijv. starters of jonge gezinnen. Laat u verrassen door de ruimte en mogelijkheden van deze woning tijdens een bezichtiging.

Let op: Bij de foto’s zit een 3D foto van de voorzijde en 2 3D foto’s van de keuken als voorbeeld van hoe je de ingang en de keuken zou kunnen veranderen.

Indeling:

Woonkamer:

Via de diepe voortuin, waar je makkelijk meerdere parkeerplaatsen kunt realiseren, kom je bij de openslaande deuren van de woonkamer. De woonkamer (ca. 36m²) is ingedeeld met een zitgedeelte en een eetgedeelte. De vloer van de woonkamer is voorzien van vloerbedekking, De muren en het plafond zijn strak gestuct. Het zitgedeelte heeft ook een lichtkoepel in het plafond zodat er hier nog wat extra daglicht binnenkomt. Aan de kant van het eetgedeelte vind je ook de meterkast.  Alle ramen en de openslaande deuren van de woonkamer zijn voorzien van dubbel glas en vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken, de bijkeuken/berging en de serre.

Keuken:

De keuken is aan 2 zijden van de ruimte geplaatst. Aan de ene zijde heb je het aanrechtblad met apparatuur en aan de andere zijde heb je de koelvriescombi en een werk/tafelblad waar je wat losse spullen/apparatuur op kwijt kunt maar waar je ook aan kunt gaan zitten voor het nuttigen van de maaltijd. De kant van het aanrechtblad is ook voorzien van een 4-pits keramische kookplaat een vaatwasser en diverse boven en onderkastjes. De ruimte zelf is voorzien van vloertegels en de wanden zijn gedeeltelijk voorzien van tegels en gedeeltelijk strak gestuct. Het plafond is ook strak gestuct en heeft spotjes en een lichtkoepel voor extra daglicht in de keuken.

Bijkeuken/Berging:

Vanuit het eetgedeelte van de woonkamer heb je ook toegang tot de bijkeuken/berging. Deze ruimte heeft een buitendeur aan de zijkant van de woning zodat je hier bijv ook je fiets binnen kunt zetten. De ruimte is voorzien van een tegelvloer en een houten schrootjes plafond. Hier vind je ook de watermeter en de gasmeter en een wasbakje met een onderkastje zodat je hier bijv ook je handen kunt wassen na het werken in de tuin.

Serre:

Vanuit het zitgedeelte van de woonkamer heb je toegang tot de serre (ca. 44m²). De lange wand van de serre en één zijkant en een gedeelte van de bovenzijde bestaat uit glas. De lange wand is tevens voorzien van een schuifpui waarlangs je toegang hebt tot de zijtuin. Door het vele glas is de serre een hele fijne lichte ruimte die natuurlijk ook goed als woonkamer gebruikt kan worden. De serre is voorzien van een airco, vloerverwarming, allesbrander, keukenblokje en een aparte toiletruimte. Het keukenblokje is voorzien van warm en koud water en 3 onderkastjes. De serre heeft een tegelvloer, gestucte wanden en een gestuct plafond. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een hangend closet, voorbereidingen voor een fonteintje (wateraansluiting en afvoer) en in deze ruimte staat ook de boiler t.b.v. warm water voor het keukenblokje in de serre.

 

 

Centrale hal:

Vanuit de keuken en de bijkeuken/berging heb je toegang tot de centrale hal. De hal is voorzien van een tegelvloer, strak gestucte en een houten schrootjes plafond. De hal geeft toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer, de aparte toiletruimte en de CV-ruimte. In de CV ruimte hangt een CV -ketel van het merk Itho, type Kli-Max met bouwjaar 2004. In de cv-ruimte is ook de opstelplaats van de wasmachine. Naast de cv-ruimte is de aparte toiletruimte. Deze ruime toiletruimte is voorzien van een hangend closet, fonteintje en een radiator.

Badkamer:

Aan de andere kant van de hal is de badkamer. Deze is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche met de douchekop aan een glijstang, lage wastafel met mengkraan en handsproeier, een grote spiegel met verlichting er boven, een hangende opbergkast er naast en een radiator. Er is ook een nis in de muur met daarboven een daklicht zodat er ook nog natuurlijk licht in de badkamer komt.

Slaapkamers:

Vanuit de centrale hal heb je toegang tot de 3 slaapkamers aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 1: Deze kamer (ca. 9m²) is voorzien van een laminaatvloer, strak gestucte wanden, houten schrootjes plafond, een vaste inbouwkast, een radiator en in het plafond is een luik naar de vliering. Deze vliering is ongeveer 1,50mtr hoog en hier kun je aardig wat spullen opbergen die je niet vaak nodig hebt.

Slaapkamer 2: Deze kamer (ca. 12m²) is voorzien van vloerbedekking, strak gestucte wanden, een houten schrootjes plafond en een radiator.

Slaapkamer 3: Deze kamer (ca 13m²) is ook voorzien van vloerbedekking, strak gestucte wanden, een houten schrootjes plafond en een radiator.

Alle drie de slaapkamers hebben een houten raamkozijn met enkel glas.

Tuin:

Een groot gedeelte van het perceel (ca. 230m²) bevind zich aan de voorzijde van de woning. De woning ligt dan ook lekker beschut, zo’n 18 meter van de openbare weg af. De voortuin is nu voornamelijk ingericht met bestrating en een circelvormige verhoging met planten erin. In de voortuin is voldoen ruimte om meerdere parkeerplaatsen (met of zonder carport) aan te leggen. Daarnaast is er ook nog voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een tuinhuisje of soortgelijke berging. Er blijft dan nog voldoende ruimte over om bijv een echte siertuin aan te leggen of om een leuke speelplek voor de (klein)kinderen te maken. Aan de zijkant van de woning, naast de serre, is ook nog een tuin van zo’n 50m². Deze is nu gedeeltelijk betegeld en voor het overige zwarte grond. Hier kun je bijv. een terras maken zodat je vanuit de serre ook lekker buiten kunt gaan zitten om van het zonnetje en de tuin te genieten. En bij minder weer kan dit natuurlijk heerlijk vanuit de serre. Achter de woning is nog een tegelpad van gemiddeld zo’n 2 meter breed en op de grens met het achterliggende perceel staat een houten schutting. Aan de rechterkant van de woning is ook een tegelpad van gemiddeld zo’n 1,5 meter breed. Langs dit 3gelpad heb je via de zijdeur toegang tot de bijkeuken/berging.

 

Algemeen:

Verrassend ruime bungalow met het gehele woonprogramma op de begane grond. De 3 slaapkamers aan de achterzijde zijn nog voorzien van enkel glas. Voor de rest heeft de woning overal dubbel glas. Het achterste gedeelte van de woning, waar de vliering boven is, is het oudste gedeelte van de woning. Hier hebben de houten kozijnen van de slaapkamers aan de achterzijde dringend een schilderbeurt nodig. Je kunt er ook voor kiezen om hier gelijk kunststof kozijnen met dubbel glas in te zetten. De houten betimmering rondom de dakgoot aan de achterzijde (die 2 a 3 jaar geleden vervangen is) is ook nodig aan vervanging toe evenals de overstek aan de rechterzijkant van de woning. Doordat de woning zo ver van de weg af ligt, en aan de achterzijde begrenst wordt door een bosje/houtwal, ligt de woning heel rustig en beschut. Deze woning is zeker geschikt voor mensen die gelijkvloers willen gaan wonen maar het ook nog leuk vinden om lekker wat in de tuin te kunnen rommelen, of om gewoon lekker van de tuin te kunnen genieten. Maar door de 3 slaapkamers is de woning ook geschikt voor starters of jonge gezinnen.

Om een goede indruk van de woning te krijgen nodig ik je graag uit voor een bezichtiging.

Kenmerken

Kenmerken:
 • 3 slaapkamers
 • grote tuin
 • Voortuin
 • vrijstaand
 • zijtuin
Voorzieningen:
 • Gelijkvloers
This style property is located in is currently and has been listed on Lazeroms Makelaardij & Meer. This property is listed at € 299,000.00. It has 3 slaapk. bedrooms, 1 badk. bathrooms, and is 578 m³. The property was built in 1975 year.