€ 280,000.00

Rucphenseweg 7, 4882 KA Zundert, Nederland

Omschrijving

Welkom bij deze karakteristieke, half vrijstaande woning aan de Rucphenseweg 7. De woning ligt in het buitengebied van Zundert maar je bent toch snel in het centrum van Zundert of Klein-Zundert. De woning heeft een lange diepe achtertuin (totale lengte perceel ca 85meter) op een perceel van 675m² en parkeren kun je op eigen terrein via de achterzijde.

INDELING

Begane Grond:

Via de voordeur kom je rechtstreeks in de knusse woonkamer die in open verbinding staat met de keuken. De woonkamer van ca. 19m² is voorzien van een tegelvloer, gestucte wanden en een gipsplaten plafond. Naast de voordeur is ook de meterkast met 7 groepen. Vanuit de woonkamer loop je zo door naar de leefkeuken van ca 17m² die wel een centrale plaats in het huis vervult. De keuken staat in een hoekopstelling en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, koelkast en diverse boven en onderkasten. Vanuit de keuken loop je ook ze naar de kelder van ca 6m² en ca 1,70m diep. Hier kun je uiteraard veel voorraad in kwijt. Altijd handig!! De keuken is ook voorzien van gestucte wanden, dezelfde tegelvloer als de woonkamer en een gipsplaten plafond. Vanuit de keuken heeft u weer toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van een wastafel en de aansluitingen voor wasmachine en droger. Via de bijkeuken komt u ook bij de toiletruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping en naar een kamer achter de bijkeuken die nu als kantoorruimte en gebruik is maar die ook prima dienst zou kunnen doen als speelkamer of extra slaapkamer. In deze kamer is ook een aparte kast met daarin de opstelplaats voor de CV ketel, Nefit Ecomline uit 2008. En vanuit de bijkeuken is er ook nog toegang tot de zij- en achtertuin.

Eerste Verdieping:

Via de trapopgang kom je op de eerste verdieping en hier zijn 3 slaapkamers een badkamer en nog volop bergruimte.
Slaapkamer 1: Deze slaapkamer van ca 13m² bevind zich aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 2: Deze slaapkamer van ca 8m² bevind aan de zijkant van de woning.
Slaapkamer 3: deze slaapkamer van ca 13m² bevind zich aan de achterzijde van de woning.
Badkamer: De badkamer van ca 7,5m² bevind zich aan de zijkant van de woning.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, extra groot (2 pers) ligbad, wastafel en wc.
Verder is er op de eerste verdieping ook nog een aparte bergruimte van ca 4m².
Alle slaapkamers, de bergruimte en een gedeelte van de overloop is voorzien van een laminaatvloer.
Het overige gedeelte van de overloop is voorzien van vloerbedekking.

Tuin:

Via de bijkeuken heb je toegang tot de riante zij- en achtertuin van in totaal ca 85 meter diep. Gelijk naast de woning is een veranda gemaakt en gelijk achter de woning is een zwembad. Als je na het zwembad de bocht omgaat zie je daar nog een grote, van Douglas hout gemaakte schuur cq garage van ca 53m² vloeroppervlakte met ook nog een verdiepingsvloer erin. Die verdieping kan gebruikt worden als bergruimte maar bijv ook als chill/play-room voor de kids. Achter de schuur is nog een grote oprit van ca 25 meter diep voor meerdere voertuigen en die met een poort afgesloten kan worden. Je kunt d.m.v. het recht van overpad bij de 3 naaste buren over de achterzijde van hun percelen gemakkelijk bij je eigen achtertuin komen en daar de auto parkeren.

Algemeen:

Leuke karakteristieke woning waar je, rekening houdend met wat opknapwerkzaamheden, een prachtig THUIS van kunt maken. De woning is geheel voorzien van houten kozijnen en dubbel glas.

Bekijk op de kaart

Kenmerken

Kenmerken:
  • Aan doorlopende straat
  • achtertuin
  • Bestaande bouw
  • In buiten gebied
  • zijtuin