€ 199,000.00

Pater Arnold Damenstraat 30, 4871 XG Etten-Leur, Nederland
 • Aantal slaapkamers: 3
 • Aantal verdiepingen: 2
 • Inhoud in m³: 340 m³
 • Perceelopp. in m²: 158 m²
 • Bouwjaar: 1967, bestaande bouw
 • Status:
 • Soort:
 • Aantal kamers: 5

Omschrijving

Welkom bij deze energiezuinige tussenwoning. Dit is een goed onderhouden en, door de zonnepanelen en zonneboiler, bijna energie neutrale woning. De woning heeft een doorzon woonkamer en een dichte keuken op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en 1 badkamer. De tweede verdieping is nu in gebruik als bergzolder. De woning is bijna energie neutraal door de zonnepanelen en de zonneboiler die beide, samen met een nieuwe CV ketel, begin 2017 geplaatst zijn. De woning is in 2017 ook voorzien van nieuwe elektrische rolluiken. Tevens is de woning geheel voorzien van kunststof kozijnen met draaikiepramen en horren.

Indeling

Bekijk de Floorplanner van deze woning: https://floorplanner.com/projects/58569879/viewer

Begane grond:

Via de entree komt u in de hal met toegang tot de toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping, de keuken en de woonkamer. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wc en een wasbakje. Vanuit de hal komt u in de eenvoudige keuken (ca. 9m²) die sober is ingericht maar verder wel heel netjes is. De ruimte is voorzien van een tegelvloer en gestucte en geverfde wanden. Het keukenblok staat in een rechte opstelling en is voorzien van diverse onder- en bovenkastjes. Er is ook een losstaande oven met gasfornuis erboven en een halfhoge losstaande koelkast. Tevens is er een grote vaste voorraadkast in de keuken onder de trap. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de woonkamer en de achtertuin.

De woonkamer (ca. 26m²) is voorzien van een nieuwe pvc vloer, gestucte en geverfde wanden en plafond. De woonkamer is heerlijk licht door de ramen aan de voor- en achterzijde.

Eerste verdieping:

Vanuit de hal komt u via de houten trap op de eerste verdieping. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamer 1: (afm. ca. 12m²) Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Slaapkamer 2: (afm. ca. 14m²) Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 3: (afm. ca. 6m²) Deze Slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Badkamer: (afm. ca. 4m²) De badkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning.

De slaapkamers en de overloop zijn allen voorzien van een nieuwe pvc vloer. De wanden en de plafonds zijn allen gestuct en geverfd.

De eenvoudige badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchcabine en een wastafel. Ook treft u hier de aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping:

Op de overloop van de eerste verdieping kunt u via de vlizotrap naar de tweede verdieping. Dee verdieping is nu in gebruik als bergzolder. Het dak is volledig geisoleerd. Op de tweede verdieping is ook de opstelplaats voor de Zonneboiler, de Atag CV-ketel en de omvormers voor de zonnecollectoren en zonnepanelen. Dit alles is begin 2017 nieuw aangelegd. Door deze investering in zonnepanelen en een zonneboiler kunt u bijna energie neutraal wonen en heeft u daardoor hele lage maandlasten.

Achtertuin:

Via de keuken komt u in de achtertuin (ca. 13m diep). Deze is geheel betegeld maar wel met plantenborders aan de zijkanten. De tuin ligt op het Westen/Zuidwesten en hierdoor kunt u heel de middag en avond genieten van de zon in de tuin. Vanuit de tuin heeft u toegang tot de achter in de tuin gelegen stenen berging. Naast de berging is er nog een poort waarmee u op het achter de woning gelegen plein komt. Hier kunt u bijvoorbeeld de auto parkeren maar kinderen kunnen hier natuurlijk ook lekker ongestoord spelen.

Algemeen:

Leuke tussenwoning waar op het gebied van energie (zonnepanelen en zonneboiler) en veiligheid (rolluiken) al veel in is geïnvesteerd. Wc, keuken en badkamer zijn eenvoudig maar zeker wel netjes en goed onderhouden. D.m.v. het plaatsen van een vaste trap en bijv een dakkapel is er van de tweede verdieping nog een hele mooie leefruimte te maken. Denk hierbij aan een extra slaapkamer, hobbyruimte of werkruimte. U kunt hier nog alle kanten mee op. Natuurlijk kunt u hem ook gewoon als bergruimte blijven gebruiken. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen, de ramen die open kunnen zijn draaikiepramen en voorzien van horren. Ook is de gehele achterzijde voorzien van rolluiken en aan de voorzijde het kamerraam en het slaapkamerraam op de eerste verdieping. De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.

De woning ligt vlakbij het centrum van Leur met al zijn voorzieningen maar u bent bijv ook zo bij het station of het bruisende centrum van Etten-Leur.

Deze woning is zeker een bezichtiging waard, wij zien u graag!

Bekijk op de kaart

Kenmerken

Kenmerken:
 • Aan doorlopende straat
 • achtertuin
 • Voortuin