€ 185,000.00

Pater Arnold Damenstraat 29, 4871 XD Etten-Leur, Nederland


Omschrijving

Welkom bij deze uitgebouwde tussenwoning in Etten-Leur Noord. De woning is netjes onderhouden en heeft een nieuwe badkamer (2015) en een moderne keuken (2010). De woning heeft 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4),een uitbouw over de gehele breedte en een fijne diepe achtertuin (ca. 15mtr.) De woning is rustig gelegen terwijl de centra van Etten en van Leur toch snel bereikbaar zijn.

Indeling:
Begane Grond:
Via de voordeur komt u in de hal die voorzien is van een granieten tegelvloer, stucwerk plafond en muren, 1 wand is afgewerkt met brede kunststof schroten. Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast, wc, woonkamer en keuken.
De meterkast is voorzien van 8 groepen en 2 aardlekschakelaars.
Het toilet met fonteintje is voorzien van een tegelvloer, de wanden zijn volledig betegeld en er is een hangend toilet.
De woonkamer (ca. 24m²) is voorzien van een laminaatvloer (2016), stucwerk op de muren en een strak gestuct plafond. In de woonkamer staat een allesbrander die tevens de hoofverwarming voor de gehele woning is. Vanuit de woonkamer is er ook een toegangsdeur naar de aanbouw.
De dichte modern ingerichte keuken (2010) is voorzien van een granieten vloertegel, deels getegelde en deels gestucte wandafwerking. De keuken heeft een granieten aanrechtblad, hete luchtoven, keramische kookplaat, magnetron, enkele spoelbak, koelvries-combi, afzuigkap en diverse opbergkasten. Vanuit de keuken heeft u ook toegang tot de aanbouw/bijkeuken.
De aanbouw/bijkeuken is voorzien van een tegelvloer, aanrecht met granieten blad, aansluiting wasmachine. Tevens treft u hier de geiser welke de badkamer en de keuken van warm water voorziet. De achterwand van de uitbouw bestaat voor één helft uit een vaste glazen wand en de andere helft is een glazen schuifpui. Zo heeft u dus maximaal uitzicht op de diepe achtertuin. Via de schuifpui heeft u uiteraard toegang tot de achtertuin.
In de hal treft u ook nog de trap/kelder kast waar u nog volop bergruimte heeft.

Eerste Verdieping:
Vanuit de hal komt u via de beklede (2016) trapopgang op de overloop van de eerste verdieping. De overloop is voorzien van dezelfde vloerbedekking als de trap, houten lambrisering en daarboven stucwerk op de wanden en een gestuct gipsplaten plafond. Tevens is er een vaste houten trap (2016) naar de tweede verdieping. Vanaf de overloop heeft u toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer.
Slaapkamer 1: Deze slaapkamer (ca. 5m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een laminaatvloer , gestucte wanden, gestuct gipsplaten plafond en een vaste kast.
Slaapkamer 2: Deze slaapkamer (ca. 13m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een laminaatvloer, gestucte wanden en een gestuct gipsplaten plafond.
Slaapkamer 3: Deze slaapkamer (ca. 10m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een laminaatvloer, gestucte wanden en een gestuct gipsplaten plafond.
Badkamer: De badkamer (ca. 5m²) uit 2015 is gelegen aan de voorzijde van de woning. De badkamer heeft volledig betegelde wanden, een pvc schroten plafond, douche cabine, hangend toilet en een badkamermeubel met wastafel.

Tweede verdieping:
Via de vaste houten trap komt u op de voorzolder van de tweede verdieping. De tweede verdieping heeft een houten verdiepingsvloer welke voorzien is van vloerbedekking. Vanaf de voorzolder heeft u toegang tot de zolderkamer die nu in gebruik is als slaapkamer. De zolderkamer is voorzien van een klein uitzetdakraam. U zou hier bijvoorbeeld grote dakramen of een dakkapel kunnen plaatsen om meer daglicht en/of ruimte te creëren.

Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het Noordoosten maar doordat de achtertuin zo diep is heeft u altijd wel een plaatsje waar u lekker van de zon kunt genieten maar is er ook altijd een plaatsje waar u van de schaduw kunt genieten. Achter in de tuin is een stenen berging met (asbesthoudende) golfplaten waar u bijv. fietsen of tuingereedschap in kwijt kunt. Tevens is er een poort met toegang tot de brandgang.

Algemeen:
Fijne tussenwoning met aanbouw, 3 slaapkamers met mogelijkheid tot 4, recent vernieuwde badkamer en een moderne keuken. De woning is zeker geschikt voor starters of jonge gezinnen. Verwarming van de woning vind nu plaats via een allesbrander in de woonkamer. Er is dus geen Cv-installatie aanwezig in de woning. Mocht u dit wel willen realiseren dan kunnen wij u uiteraard in contact brengen met de juiste vakmensen hiervoor.

Bekijk op de kaart

Kenmerken

Kenmerken:

  • 3 slaapkamers
  • achtertuin
  • Bestaande bouw
  • grote tuin
  • Voortuin
This style property is located in Etten-Leur is currently and has been listed on Lazeroms Makelaardij & Meer. This property is listed at € 185,000.00. It has 3 bedrooms, 1 bathrooms, and is 372 m³. The property was built in 1957 year.