De Makelaar van Etten-Leur

Makelaar Etten-Leur en omstreken

De makelaar bij wie u zelf kiest

Als je uit pure interesse precies weet welke huizen er voor welke prijzen te koop staan, is het tijd om van je hobby je werk te maken. Tot die conclusie kwam ik ook, René Lazeroms. Ik ben uw makelaar uit Etten-Leur. Ik rondde mijn makelaarsopleiding succesvol af en startte mijn onderneming Lazeroms Makelaardij & Meer.

Zelf kiezen

Een huis is niet alleen maar stenen en cement, het is een thuis waarin mensen zich prettig en veilig moeten voelen. Vanuit die gedachte werk ik, met aandacht voor de persoonlijke situatie van mensen. Dat betekent dat ik net iets anders werk dan andere makelaars uit Etten-Leur.

Vaak zie je dat mensen bij een makelaar een standaardpakket krijgen aangeboden tegen een vastgesteld percentage van de koopsom.

Mijn grote ‘makelaar Etten-Leur’ voordeel is dat ik variatie biedt en u zelf laat beslissen wat u nodig heeft.

In eigen handen

Het aanbod van Lazeroms Makelaardij & Meer begint dan ook al met een basispakket. Er zijn genoeg mensen die erover denken om zelf hun huis te verkopen. Foto’s maken, geïnteresseerden rondleiden: dat is natuurlijk ook prima zelf te doen. Maar ze kijken vaak op tegen de bijbehorende contracten en missen de mogelijkheid om hun huis op Funda te plaatsen. Door mijn samenwerking met de juiste partijen en collega’s, kan ik ze deze opties bieden tegen een heel aantrekkelijk starttarief.