Aankoopmakelaar Etten-Leur

Woning kopen in Etten-Leur en omgeving

 

Je bent klaar voor een nieuwe stap: de koop van een woning. Een van de grootste aankopen uit je leven en dat doe je niet zomaar. Toch? Juist op dit moment is het belangrijk dat je advies krijgt van iemand waar je van op aan kunt. Die precies de kennis en ervaring inzet die je nodig hebt. Zodat je niet achter het net vist of teveel betaalt. Ik help je om je droomwoning te realiseren. Kijk even mee hoe:

Kennismaken
Klikt het? Toch een belangrijke factor bij de keuze voor een makelaar. In ons kennismakingsgesprek ontdek je het snel. Ik vertel over mijn werkwijze, kennis en ervaring en inventariseer je wensen en eisen. Heb je al een woning op het oog of ben je nog op zoek? In beide gevallen kan ik veel voor je betekenen.

Zoeken en bezichtigen
Je weet wat je wil, maar het is nog niet op de markt. Door mijn grote netwerk weet ik al vroeg wie er plannen heeft om een woning te verkopen. Het contact is daarop snel gelegd. Samen gaan we je beoogde woning(en) bezichtigingen. Ik kijk met mijn bouwkundige kennis naar zaken als constructie en afwerking en bepaal wat een realistische prijs is.

Onderhandelingen
Wat ‘doen’ de woningen in de buurt? Kun je nog waarde toevoegen? Wat zijn de bestemmingsplannen? Wat zijn je financiële mogelijkheden? Al deze zaken neem ik mee in de onderhandelingen. Daarbij hou ik steeds nauw contact met jullie. In alle rust en met respect voor de betrokken partijen komen we tot een optimale prijs, waar jullie tevreden mee zijn.

Overdracht
Het is zover: de koopakte is opgemaakt. En dan? Op de dag van de overdracht doen we nog een rondje door de woning. Is die nog in dezelfde staat als toen je die kocht? Daarna is het tijd voor het meest feestelijke moment: de ondertekening bij de notaris. Dan is de woning echt van jou!

 

Meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Bel me op 06-41868107 en ik kom snel bij je langs!

Bel voor een afspraak: 06-41868107

René Lazeroms is betrokken bij de uitdagingen en gevoelens van de mensen waarvoor hij werkt! Hij heeft een enorme inzet is. Door zijn samenwerking met goede partijen kan hij een breed dienstenpakket aanbieden die staan voor kwaliteit en succes. Deze bedrijven waar hij gebruik van maakt in zijn netwerk zijn uit het zelfde hout gesneden! Absolute aanrader!
Desiree Pijnenburg

René is een makelaar met het hart op de juiste plaats! Hij is betrokken bij de uitdagingen en gevoelens van de mensen waarvoor hij werkt! Zijn inzet is opmerkelijk. Door zijn samenwerking met goede partijen kan hij een breed dienstenpakket aanbieden die staan voor kwaliteit en succes. Deze bedrijven waar hij gebruik van maakt in zijn netwerk zijn uit het zelfde hout gesneden! Absolute aanrader!
Philip Erisman