Aankoopmakelaar Etten-Leur

Aankoopmakelaar Etten-Leur

Een nieuwe woning kopen is niet zomaar iets. Het is één van de grootste aankopen uit uw leven!
Vaak wilt u net dat ene huis kopen waar u helemaal weg van bent of dat precies bij u past. Juist op die momenten is het belangrijk om een aankoopmakelaar in Etten-Leur in te schakelen.
Het is sowieso verstandig om bij zo’n grote aankoop een professional in de arm te nemen.

Waarom Lazeroms:

Ik ben is een betrokken makelaar en ik heb het hart op de juiste plaats. Ik luister goed naar uw wensen en ga voor een succesvolle verkoop en samenwerking. Ik ben daarbij groot geworden door klein te blijven. Hierdoor krijgt u en uw woning de volle aandacht. Uw woning krijgt een optimale promotie met een complete pakket aan tools.

  • Ik ken de markt;
  • Ik weet de juiste waarde van de aan te kopen woning;
  • Ik heb bouwtechnische en juridische kennis;
  • U en uw woning krijgen de volle aandacht.

Ik ben als ‘aankoopmakelaar Etten-Leur’ gespecialiseerd in de koop en verkoop van huizen in Etten-Leur en omgeving. Wilt u uw droomwoning kopen en wilt u liever geen dubbele hypotheek of teveel betalen betalen? Lazeroms regelt voor u de koop en ik neem u alles uit handen, van begin tot eind.

Zullen we kennismaken? Een kennismaking kan bij mij op kantoor of bij u thuis en is gratis! Een kennismaking kan bij ons op kantoor of bij u thuis en is gratis! Maak nu direct een afspraak.

Bel voor een afspraak: 06-41868107

René Lazeroms is betrokken bij de uitdagingen en gevoelens van de mensen waarvoor hij werkt! Hij heeft een enorme inzet is. Door zijn samenwerking met goede partijen kan hij een breed dienstenpakket aanbieden die staan voor kwaliteit en succes. Deze bedrijven waar hij gebruik van maakt in zijn netwerk zijn uit het zelfde hout gesneden! Absolute aanrader! Desiree Pijnenburg

René is een makelaar met het hart op de juiste plaats! Hij is betrokken bij de uitdagingen en gevoelens van de mensen waarvoor hij werkt! Zijn inzet is opmerkelijk. Door zijn samenwerking met goede partijen kan hij een breed dienstenpakket aanbieden die staan voor kwaliteit en succes. Deze bedrijven waar hij gebruik van maakt in zijn netwerk zijn uit het zelfde hout gesneden! Absolute aanrader! Philip Erisman