Uw woning krijgt een optimale promotie!

v

René lazeroms

Ik ben de betrokken makelaar uit Etten-Leur, met het hart op de juiste plaats. Mijn inzet is gebaseerd op uw wensen in samenwerking met een Verkoop Succesformule!

Woningpromotie

Uniek en onderscheidend is de manier waarop Lazeroms Makelaardij werkt. Elke woning krijgt een optimale promotie met het complete pakket aan tools.

Maak een afspraak

U kunt bellen maar ook whatsappen. Een kennismaking kan bij mij op kantoor of bij u thuis en is gratis!
Maak nu direct een afspraak.

Doe mee met de Courtage-actie! 

Bent u van plan binnenkort een huis te kopen of uw huis te verkopen?
Dat is tot en met december 2018 extra aantrekkelijk!
Want in deze periode maakt iedereen die een aan- of verkoopopdracht bij Lazeroms onderbrengt, kans om de bemiddelingskosten (tot een maximum van €2.500,-) vergoed te krijgen!

Deelnemen is eenvoudig

  1. Samen vullen we het deelnameformulier in.
  2. Ik lever het deelnameformulier aan bij Vastgoedpro.
  3. Direct na afloop van iedere actiemaand (september t/m december 2018) wordt door Vastgoedpro een winnaar getrokken.

Uitgelicht aanbod

Wegens verkoop succes nieuwe woningen gevraagd

Bel voor een afspraak: 06-41868107

Wij zijn zeer tevreden over René Lazeroms. Een deskundige meedenkende makelaar. Wij raden hem zeker aan!!

Yolanda van Tienen

René Lazeroms is betrokken bij de uitdagingen en gevoelens van de mensen waarvoor hij werkt! Hij heeft een enorme inzet is. Door zijn samenwerking met goede partijen kan hij een breed dienstenpakket aanbieden die staan voor kwaliteit en succes. Deze bedrijven waar hij gebruik van maakt in zijn netwerk zijn uit het zelfde hout gesneden! Absolute aanrader! Desiree Pijnenburg

Wij zijn zeer tevreden over de verkopend makelaar Rene Lazeroms.
Tijdens de hele periode voorafgaand aan de definitieve koop konden wij hem steeds bellen voor informatie
of wanneer wij diverse keren hebben gevraagd of wij in ons nieuwe huis wat maten op konden nemen, was hij
altijd beschikbaar en het was nooit geen enkele moeite.
Voor het tekenen bij de notaris kregen we nog een fles wijn cadeau. Heel attent.
Kortom: een dikke 10! Met vriendelijke groet, Eric en Irene Verhoeven Eric en Irene Verhoeven

René is een makelaar met het hart op de juiste plaats! Hij is betrokken bij de uitdagingen en gevoelens van de mensen waarvoor hij werkt! Zijn inzet is opmerkelijk. Door zijn samenwerking met goede partijen kan hij een breed dienstenpakket aanbieden die staan voor kwaliteit en succes. Deze bedrijven waar hij gebruik van maakt in zijn netwerk zijn uit het zelfde hout gesneden! Absolute aanrader! Philip Erisman

Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden of familie.
Wij waren een van de eerste klanten bij Renee. Hij heeft heel goed zijn best gedaan en was altijd bereikbaar voor vragen. Ook kwam hij regelmatig even langs om de moed er in te houden en niet te snel op te geven. Door het regelmatige kontakt is het makkelijker om vragen te stellen en evt aanpassingen van foto’s of folder te bespreken. Ook het voorstel om een video van de woning te maken hebben wij als heel positief ervaren. Je moet met de tijd mee en de video was echt heel goed.
De kopers van onze woning zijn ook heel erg te spreken over Renee omdat het een eerlijk persoon is en je tijdens een gesprek al snel alle vertrouwen hebt in hetgeen hij je verteld. Jan Oomen

Hallo Rene,
We wilden onze woning graag zelf verkopen, overtuigd van de kracht die ons eigen enthousiasme over onze woning over zou brengen op de koper. Wie kent de woning beter dan wij zelf?
Met alleen enthousiasme kom je er echter niet. We benaderden Rene Lazeroms, met de vraag zijn kennis over woning- verkoop met ons te delen. De combinatie werkte fantastisch, binnen enkele weken was onze woning verkocht. Rene adviseerde ons over prijs, verkoopvoorwaarden en stelde de koopakte voor ons op. Zijn flexibele houding, inzet en enthousiasme heeft er voor gezorgd dat we de verkoop-periode van onze woning als een feest hebben ervaren. Wij kunnen Rene vol vertrouwen aanraden aan andere verkopers.
Wij hebben het echt als een hele fijne samenwerking ervaren. Nogmaals bedankt voor je hulp! Groetjes Marieke Marieke