Makelaardij & Taxaties

v

Vertrouwd

Een woning kopen of verkopen: dat doe je niet zo heel vaak in je leven. Daar wil je advies bij, van iemand die je kunt vertrouwen. Ik ben de betrokken makelaar uit Etten-Leur, die jouw wensen voorop stelt. 

Onderscheidend

Uniek en onderscheidend: zo werkt Lazeroms Makelaardij. In de manier waarop we je woning promoten, maar bovenal met onze persoonlijke aanpak en toegankelijk advies. 

Altijd bereikbaar

Nou ja..bijna altijd dan toch. Bel, app, mail: je krijgt snel antwoord. Kennismaken? Graag! Bel me op 06-41868107 en we maken gelijk een afspraak. 

Uitgelicht aanbod

Sint Janstraat 133a € 299,000.00

Sint Janstraat 133a

€ 299,000.00

Welkom bij deze verrassend ruime vrijstaande bungalow aan de Sint Janstraat 133a in Sprundel. De woning heeft het gehele woonprogramma op de begane grond en heeft 3 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletruimtes, een woonkamer, een keuken, een bijkeuken/berging en een serre (ca. 44m²) die uitstekend als woonkamer gebruikt kan worden. De woning is uitermate geschikt […]

578 m³ 3 slaapk. 1 badk.

Welkom bij deze schuur met inpandige verblijfsruimte, paardenboxen in de schuur en een aangebouwde damwand loods. De schuur is gelegen in het prachtige buitengebied van Breda in gebied De Rith, vlakbij natuurgebieden zoals De Vloeiweide, de Bijloop en het Liesbosch. De schuur staat op een perceel van iets meer dan 10.000m² grond. Altijd al op […]

1.300 m³ 1 slaapk.

Wegens verkoop succes nieuwe woningen gevraagd

Bel voor een afspraak: 06-41868107

René is flexibel, goed te bereiken en helder in zijn afspraken. Bij bezichtigingen heeft hij ons vrijgelaten om de woning op onze eigen manier te bekijken en te beleven maar gaf wel scherpe en inhoudelijke toevoegingen aan onze commentaren. Dit gaf ons vertrouwen dat we een juiste keuze konden maken, ook over zaken waar we zelf minder verstand van hebben.

Bij de onderhandeling heeft René vooraf de strategie met ons besproken en ons tijdens de onderhandelingen (ook buiten werktijd) actief op de hoogte gehouden. Dit heeft geresulteerd in de aankoop van een huis dat aan al onze verwachtingen voldoet voor een bovenverwachting goede prijs.

Kevin Hermes

“Wij zijn zeer tevreden over René Lazeroms. Een deskundige, meedenkende makelaar. Wij raden hem zeker aan!!”

Yolanda van Tienen

“René Lazeroms is betrokken bij de uitdagingen en gevoelens van de mensen waarvoor hij werkt. Hij heeft een enorme inzet en door zijn samenwerking met goede partijen biedt hij een breed dienstenpakket aan die staan voor kwaliteit en succes. De bedrijven in zijn netwerk zijn uit hetzelfde hout gesneden! Absolute aanrader.”

Desiree Pijnenburg

“Wij zijn zeer tevreden over de verkopend makelaar René Lazeroms. Tijdens de hele periode voorafgaand aan de definitieve koop konden wij hem steeds bellen voor informatie. Wanneer wij diverse keren vroegen of wij in ons nieuwe huis wat maten op konden nemen, was hij altijd beschikbaar en het was nooit geen enkele moeite. Voor het tekenen bij de notaris kregen we nog een fles wijn cadeau. Heel attent. Kortom: een dikke 10!”

Eric en Irene Verhoeven

“René is een makelaar met het hart op de juiste plaats. Zijn inzet is opmerkelijk. Absolute aanrader!”

Philip Erisman

“Wij waren een van de eerste klanten bij René. Hij heeft heel goed zijn best gedaan en was altijd bereikbaar voor vragen. Ook kwam hij regelmatig even langs om de moed er in te houden en niet te snel op te geven. Door het regelmatige contact is het makkelijker om vragen te stellen en eventueel aanpassingen van foto’s of folder te bespreken. Ook het voorstel om een video van de woning te maken hebben wij als heel positief ervaren. Je moet met de tijd mee en de video was echt heel goed. De kopers van onze woning zijn ook heel erg te spreken over René, omdat het een eerlijk persoon is en je tijdens een gesprek al snel alle vertrouwen hebt in hetgeen hij je vertelt.”

Jan Oomen

“We wilden onze woning graag zelf verkopen, overtuigd van de kracht die ons eigen enthousiasme over onze woning over zou brengen op de koper. Wie kent de woning beter dan wij zelf? Met alleen enthousiasme kom je er echter niet. Daarom benaderden we René Lazeroms, met de vraag zijn kennis over woningverkoop met ons te delen. De combinatie werkte fantastisch, binnen enkele weken was onze woning verkocht. René adviseerde ons over prijs, verkoopvoorwaarden en stelde de koopakte voor ons op. Zijn flexibele houding, inzet en enthousiasme heeft ervoor gezorgd dat we de verkoopperiode van onze woning als een feest hebben ervaren. Wij kunnen Rene vol vertrouwen aanraden aan andere verkopers. Wij hebben het echt als een hele fijne samenwerking ervaren. Nogmaals bedankt voor je hulp!’ 

Marieke